Heilbotfilet met asperge en zeekraal

Fase 2A

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1

Bereidingswijze: Stoom of kook de asperges circa 8 minuten. Laat ze nog 10 minuten met het vuur uit en het deksel op de pan nagaren. Verhit ondertussen de olie in een pan en bak de vis met wat peper en zout aan beide kanten goudbruin. Kook of stoom de zeekraal enkele minuten totdat deze beetgaar is. Pureer de asperges met de staafmixer en meng met de Boursin cuisine light. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Tip: Lekker met een beetje PowerSlim knoflook kruidendressing

Ingrediënten

  • 150 g heilbotfilet
  • 100 g witte of groene asperges, (witte geschild) en in stukjes
  • 100 g zeekraal
  • 1 el Boursin cuisine light
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl vers citroensap
  • zout
  • peper


Voedingswaarde per portie
374 calorieën
5.6 gram koolhydraten
17.2 gram vet
29.7 gram eiwitten

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

quiche met spinazie en zalmSalade met kip, kiwi en cashewnoten

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten