Heilbotfilet met asperge en zeekraal
Fase 2A
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze: Stoom of kook de asperges circa 8 minuten. Laat ze nog 10 minuten met het vuur uit en het deksel op de pan nagaren. Verhit ondertussen de olie in een pan en bak de vis met wat peper en zout aan beide kanten goudbruin. Kook of stoom de zeekraal enkele minuten totdat deze beetgaar is. Pureer de asperges met de staafmixer en meng met de Boursin cuisine light. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Tip: Lekker met een beetje PowerSlim knoflook kruidendressing
Ingrediënten
- 150 g heilbotfilet
- 100 g witte of groene asperges, (witte geschild) en in stukjes
- 100 g zeekraal
- 1 el Boursin cuisine light
- 1 el olijfolie
- 1 tl vers citroensap
- zout
- peper
Voedingswaarde per portie
374 calorieën
5.6 gram koolhydraten
17.2 gram vet
29.7 gram eiwitten