Gevulde courgette met zalm en geitenkaas

Fase 1A/1B

Graag deel ik dit heerlijk en makkelijk te bereiden recept met jullie. Je kunt het gerecht op verschillende manieren maken door de zalm en geitenkaas te vervangen door de andere toegestane ingrediënten. Het is een lichte maaltijd dus geschikt als lunch, maar ook als avondmaaltijd.

Ingrediënten

Een kleine courgette
1 tomaat, in blokjes gesneden
3 tl geitenkaas
150 g zalm
Dille
Peper & Zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de courgette en snijd deze doormidden in de lengte. Haal met een lepel het waterige vruchtvlees eruit.  Snijd de tomaat en zalm in kleine blokjes.
Meng dit met de geitenkaas en breng het op smaak met wat zout en peper en dille. Vul de courgette met het mengsel en leg deze in een ingevette ovenschaal. Doe ze voor ongeveer 20 minuutjes in de oven tot de zalm gaar is en de kaas gesmolten is.

 

Tip: Je kunt de geitenkaas ook vervangen door Hüttenkase

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten