Gevulde aubergine caprese

Fase 2A

Ingrediënten voor 1 portie:

  • 1/2 aubergine
  • 1/2 eetlepel olijfolie
  • 35 g mozzarella
  • 4 trostomaatjes
  • klein handje basilicumblaadjes
  • Zout en peper

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en bestrijk met olijfolie. Zet het voor 30 minuten in de oven. Halveer in de tussentijd de trostomaatjes en hak de basilicum fijn. Haal de aubergine uit de oven en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Verdeel de trostomaatjes en mozzarella in de aubergine en breng het op smaak met wat peper en zout. Strooi de fijngehakte basilicum erover heen en zet het geheel nog 15 minuten in de oven.

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten