Frittata met courgette en champignons

Fase 1A/1B

Ingrediënten (1 persoon)

 

  • 2 eieren
  • 50 g courgette, in kleine stukjes
  • 100 g champignons, in plakjes
  • 50 g groene paprika, in kleine stukjes
  • ¼ ui, fijngesnipperd
  • 1 el kruidenkaas light
  • 1 el olijfolie
  • Zout
  • Peper

 

Bereidingswijze:

Verhit de olie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig ziet. Voeg de champignons, courgette en de paprika toe en roerbak circa 3-5 minuten. Klop de eieren los met de kruidenkaas. Giet het eimengsel over de groente. Breng op smaak met peper en zout. Draai het vuur laag en laat de frittata met een deksel op de pan circa 5 minuten stollen.

Voedingswaarde:

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten