Heerlijk dat gevoel en het ziet er nog beter uit ook!

Het besef… er moest iets gebeuren

Na jaren op gewicht te zijn geweest, was er het laatste jaar iedere maand een kilo erbij gekomen. Nu ben ik nooit slank geweest, maar nu was het echt teveel. Ik merkte dat ik er last van kreeg met o.a. sporten en fietsen en dat was voor mij de aanleiding er iets aan te doen. Na een paar pogingen besefte ik dat het mij helaas niet lukte alleen, ik miste de stok achter de deur. Ik besloot wat “rond te surfen” op het internet en kwam de website van Ki-low tegen. Doordat er een verhaal van een bekende op stond leek me dit wel vertrouwd.

Ik heb een zittend beroep en zit daarnaast veel in de auto en werk op onregelmatige tijden. Hierdoor was mijn eetpatroon alles behalve stabiel te noemen en zeker niet regelmatig. Je weet het wel maarja………. Met als resultaat dat de kilo’s er langzaam maar zeker bij kwamen.

Mijn ervaring

Op 20-02 stapte ik bij Ki-low binnen en had ik mijn intakegesprek met Mariette. Ik besloot om op 22-02 vol goede moed aan het programma te beginnen. Het programma is duidelijk. De 6 eetmomenten was wel even wennen voor mij. Het bereiden van de maaltijden was een koud kunstje en doordat ik gemotiveerd was hield ik me strikt aan de voorgeschreven dagmenu’s. En met resultaat! De eerste weken verdwenen de kilo’s als sneeuw voor de zon. Ruim voor 01-04 was ik meer dan 11 kilo afgevallen en na 3 maanden 22,7 kg. Het is gewoon goed te doen, heb geen hongergevoel gehad en het weegmoment iedere week was wel de stok achter de deur die ik nodig had. De snacks en tussendoortjes zijn afwisselend en de menu’s op de website oneindig. Ook binnen ons gezin zitten er menu’s tussen die we allemaal heerlijk vinden.

En nu op gewicht blijven

Nu is de laatste en misschien wel de moeilijkste fase aangebroken. Het op gewicht blijven. Even zoeken naar de juiste balans, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik heb 2 kledingmaten kleiner kunnen aanschaffen, sporten en fietsen gaat stukken makkelijker en ik voel me gewoon een stuk fitter en gezonder. Heerlijk dat gevoel en het ziet er nog beter uit ook :-).

Mariette tot hier alvast dank voor de wekelijkse ondersteuning!

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

     

     

     

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken