Een jaar op gewicht! Hoe is het nu met Lotte?

In de zomer van 2019 deelde Lotte haar ervaring met ons, dat je hier kunt teruglezen. Maar hoe is het nu met Lotte? Samen met haar blikken we terug op de periode nadat ze haar gewenste gewicht behaalde.

Na een fijn gesprek met Mariëtte ben ik op 3 januari 2019 begonnen met het PowerSlim programma. Nu iets meer dan een jaar later heb ik geen moment spijt gehad van deze keuze. Eerst was ik bang dat dit weer het zoveelste dieet zou worden, maar gelukkig voelde dit helemaal niet als diëten en is het mijn leefstijl geworden.

Ik weet nog goed dat ik in het begin het eetpatroon wennen vond. Ik moest mijn weg vinden en wennen aan de PowerSlim producten. Gelukkig kon ik altijd Mariëtte om hulp vragen.

Ik viel af en had rond de zomer mijn doel van 20 kilo minder behaald. Daarna kon het stabiliseren beginnen. Ik mocht steeds een beetje meer koolhydraten gaan eten. Dit vond ik soms lastig en spannend. Maar door het rustig opbouwen van het aantal koolhydraten ben ik op gewicht gebleven. Ook in deze tijd was Mariëtte er voor mij en begeleide ze mij hierin hoe ik dit het beste kon aanpakken.

Ik heb door Ki-low een hele nieuwe leefstijl gekregen, veel meer energie en ik voel mij stukken gezonder. Ik heb geleerd dat je best af en toe een stuk taart, frietje of chips kunt eten. Ik compenseer dat dan door de rest van de dag of de dag erna wat strenger te zijn. Hierdoor kun je op een feestje of als je er gewoon een keer zin in hebt wat lekkers pakken.

Ook heb ik geleerd dat er ontzettend veel vervangers zijn. Zo ben ik gek op bloemkoolrijst, koolraapfrietjes en maak ik ‘gebakken aardappel’ van wortelpeterselie. Allemaal erg lekker, maar een stuk minder koolhydraten.

Ik vind het erg leuk om te koken en bakken. Ik bak nu nog steeds maar natuurlijk wel koolhydraatarm/beperkt. Ik maak dan een voorraad aan baksels en stop dit in de vriezer zodat ik altijd wat kan pakken als ik er zin in heb.

Nu een jaar later ben ik nog steeds op gewicht. Ik wil Mariëtte en Cynthia heel erg bedanken voor hun steun en hulp. Ook kijk ik met plezier terug aan de leuke make-over die ik van hun heb gekregen.

 

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken