Champignon risotto

Fase 1A/1B

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1

 

Ingrediënten

1 zakje PowerSlim sojarijst
200 g verse champignons, in kwarten
1 el ui, gesnipperd
1 el roomkaas bieslook light (bijv. Philadelphia)
1 el olijfolie
1 tl tuinkruidenbouillon
paar takjes bieslook
Zout
Peper

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Bak de ui glazig in de olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak nog circa 6-7 minuten. Voeg de rijst, het bouillonpoeder en de roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de bieslook.

Tip: lekker met verse spinazie.

 

Voedingswaarde per portie

277 calorieën
9 gram koolhydraten
11,7 gram vet
34 gram eiwit

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten