Champignon risotto
Fase 1A/1B
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Ingrediënten
1 zakje PowerSlim sojarijst
200 g verse champignons, in kwarten
1 el ui, gesnipperd
1 el roomkaas bieslook light (bijv. Philadelphia)
1 el olijfolie
1 tl tuinkruidenbouillon
paar takjes bieslook
Zout
Peper
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Bak de ui glazig in de olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak nog circa 6-7 minuten. Voeg de rijst, het bouillonpoeder en de roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de bieslook.
Tip: lekker met verse spinazie.
Voedingswaarde per portie
277 calorieën
9 gram koolhydraten
11,7 gram vet
34 gram eiwit