Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s.
Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat

PowerSlim: samen naar een goede balans

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Voordelen van PowerSlim:

*Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps, etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk.
* Zes maaltijden per dag
*Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
*Wetenschappelijk onderbouwd
*Persoonlijke begeleiding

starterspakket_ki-low

Afvallen doen we samen

Even voorstellen: Mariëtte Hanssen, jouw coach

Hallo, ik ben Mariëtte Hanssen. Tijdens deze challenge sta je er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken én behouden van jouw ideale gewicht.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik je bij het behalen van jouw afslankdoel. In de eerste week vertel ik je alles over PowerSlim, het starterspakket en stellen we jouw afslankdoel samen voor de komende 4 weken.

 • Start op 8 juni
 • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
 • Goodiebag met leuke extra’s
 • 4 weken lang persoonlijke begeleiding
 • Tips, recepten, advies en extra’s
 • Gezamenlijke Facebookgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld.

Kortom, in 4 weken dagen slank, strak en fit!

Ervaringen

 • Ik voel me nu fantastisch! Mijn naam is Michon en dankzij de hulp van Ki-low ben ik 14 kilo afgevallen. In oktober heb ik mijn streefgewicht mogen halen, en sinds die tijd nog steeds op gewicht. De begeleiding van Mariëtte was heel erg fijn. Met haar programma is het vrij eenvoudig om je doel te behalen. Je kunt heerlijk eten zonder schuldgevoel. Als ik dat van tevoren had geweten, was ik veel eerder gestart. Lees meer

  Michon -14 kg
  Michon -14 kg
 • Wekelijks ging ik op consult bij Ki-low en week na week zag ik het getal op de weegschaal dalen. Tot ik maar liefst 30 kilo lichter was! Ik voel me echt fitter en ik krijg lieve complimenten van mijn omgeving. Ik hou het goed vol en ik beveel het iedereen aan! Lees meer

  Evalien - 30 kg
  Evalien - 30 kg
 • Mariette geeft je elke week tips of kijkt waar je tegenaan loopt. Op dit moment ben ik meer dan 10 kg afgevallen en ga nog heel even door. Ik voel mij fitter, gezonder, en energieker dankzij Mariette en haar PowerSlim programma. Lees meer

  Francien -10kg
  Francien -10kg
 • Mariette en dochter Cynthia zijn toppers in persoonlijke begeleiding! Mijn doelen en wensen zijn besproken en daar ben ik mede met hun hulp in geslaagd. Ik heb een gezond eetpatroon en gezonde levensstijl aangeleerd gekregen. De wekelijkse weeg-en meetmomenten waren altijd gezellig bij Mariette. Alles rondom gezonde voeding en levensstijl kon er in alle rust en aandacht besproken worden. Lees meer

  Hugette -15 kg
  Hugette -15 kg
 • Ik heb door Ki-low een hele nieuwe leefstijl gekregen, veel meer energie en ik voel mij stukken gezonder. Ik heb geleerd dat je best af en toe een stuk taart, frietje of chips kunt eten. Ik compenseer dat dan door de rest van de dag of de dag erna wat strenger te zijn. Hierdoor kun je op een feestje of als je er gewoon een keer zin in hebt wat lekkers pakken. Lees meer

  Lotte -20 kg
  Lotte -20 kg

Ga jij de uitdaging aan?

Wanneer begint de Challenge?

Vanaf nu starten wij met de kick off. In de komende 2 weken kun je langskomen voor een intake waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het programma wordt uitgelegd.

Op maandag 8 juni starten wij met de challenge. In die komende 30 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij je weer lekker in je vel voelen deze zomer?

Meld je dan nu aan voor de Ki-low Samen Slank challenge en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

samen-slank-challenge-goodiebag

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dan vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken