Bye Bye zwangerschapskilo’s – een maand PowerSlimmen

Wow wat gaat de tijd toch snel, voor ik het weet ben ik al mijn vierde blog aan het schrijven. Op dit moment ben ik een maand bezig met het PowerSlim programma en met trots kan ik zeggen, het einde komt in zicht. Ik heb bijna mijn doel behaald!

Deze week stond er weinig spannends op de agenda. Doordeweeks veel gewerkt, met mijn dochter veel gewandeld dankzij het lekkere weer en weinig sociale uitjes. Dus een goede PowerSlim week achter de rug want ik merk toch dat die uitjes wel voor uitdagingen zorgden.

In mijn blog van vorige week kon je zien dat mijn gewicht op 62.3 kg zat. Zondagochtend liet de weegschaal 61.1 kg zien. Jeeeej dat betekent weer 1.2 kg afgevallen in een week tijd! Ik heb het weliswaar op mijn eigen thuisweegschaal gewogen, en deze weegt normaal ook iets zwaarder dan de weegschaal bij Ki-low. Dus ik ben maar wat blij! Sorry voor de voetenfoto, maar ik wilde wel jullie natuurlijk wel het bewijs showen.

Ik voel me er geweldig bij, iedere week is het getal op de weegschaal gezakt en niet enkel in gewicht, ook in vetmassa. Ondanks het sporten blijft mijn spiermassa daarentegen gelijk. Maar ach ik kan ook niet verwachten dat van 1 á 2 keer sporten in de week mijn spiermassa flink toeneemt. Ik ben allang blij dat ik het sporten weer goed heb opgepakt.

Nog 0.9 kg verwijderd van mijn doel dus. Dat betekent dat ik deze week ga opbouwen met het aantal gram koolhydraten per dag en langzaam de komende weken afscheid ga nemen van de PowerSlim producten.

Dat ik ben afgevallen en bijna mijn doel bijna heb behaald wilde ik blijkbaar dit weekend even vieren. Ik ging eigenlijk naar de stad met mijn moeder om een koffietje te drinken. Dat koffietje werd een verse muntthee en liepen we erna nog even de stad in. Wat uiteindelijk resulteerden in een heuse shopmiddag. Ik kwam thuis met 2 nieuwe broeken, een blouse en een vest. OEPS.

Tijdens het kleding passen merkte ik echt dat die broek net wat soepeler aanging en ik mij echt wel fijner voelde in de kleding. Dus top! Vooral mijn heupen en taille zijn een stuk smaller geworden.

Ik heb de afgelopen weken echt gemerkt dat ik weer een ritme heb gecreëerd in mijn eetpatroon. Want dat was ik wel een beetje verloren als new mom. Misschien herken je het wel? Maar ik vergat gewoon soms te eten. Ik was ijverig in de keuken de hapjes van mijn dochter aan het maken, en pas na 7 uur ’s avonds, wanneer ze in bed lag, nog maar even vlug mijn eigen eten te koken. Dan had ik natuurlijk erge honger en ging ik ook nog eens snaaien. Doordat ik het PowerSlim programma ging volgen, en ik weet dat het dan belangrijk is om de 2.5 uur gemiddeld iets te eten, was ik ook veel bewuster bezig met mijn eigen eetpatroon. Dus ik wil dit zeker zo vasthouden in de toekomst.

Voor nu heb ik verder niet veel bijzonders te vertellen over afgelopen week.

3.9 kilo kwijt in 4 weken tijd, woepieeeeeeeeee! Een trots momentje.

Daarmee sluit ik de blog van deze week af.

Groetjes!!

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken