Biefstuk sashimi salade

Fase 1A

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze: Maak een marinade van de sjalot, knoflook, rode peper en de sojasaus. Verhit de boter in een koekenpan. Schroei de biefstuk op hoog vuur aan alle kanten snel dicht.
Leg het vlees circa 10 minuten in de marinade. Maak ondertussen een salade van de spinazie, tomaatjes, radijsjes, azijn en de olie. Snijd het vlees schuin op de draad in mooie dunne plakjes en verdeel over de salade. Maak af met een beetje peper en zout.

Ingrediënten:
-120-150 g biefstuk
-50 g verse spinazie
-5 cherrytomaatjes, gehalveerd
-5 radijsjes, in plakjes
-1/2 sjalot, fijngehakt
-1/2 teentje knoflook, fijngehakt
-1/4 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
-1 el Kikkoman sojasaus
-1/2 el roomboter
-1/2 el olijfolie
-1/2 el azijn
-Peper
-Zout

Voedingswaarde per portie:
273 calorieën
7,3 gram koolhydraten
12,9 gram vet
31,7 gram eiwitten

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Salade met kip, kiwi en cashewnoten

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten