Beef Shanghai met noodles

Dit oosters gerecht met de noodles van PowerSlim en kruidige gehaktballetjes zet je makkelijk en snel op tafel!
Fase 1A/1B

Ingrediënten

1 zakje PowerSlim noodles
40-50 g rundertartaar
100 g champignons in schijfjes
100 g prei, fijngesneden
2 lente-uien in ringen
1 el olijfolie
1 cm gember geraspt
1 el Kikkoman sojasaus
1 rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen
Sap en rasp van 1 limoen
1 teen knoflook, geperst
1 tl parikapoeder
1 tl uienpoeder
1 tl vloeibare zoetstof
Verse koriander
Peper en zout

Bereidingswijze

Breng de rundertartaar op smaak met uienpoeder, paprikapoeder, peper en zout. Draai er kleine balletjes van en bak ze gaar in een koekenpan in 1 el olie.
Schep de gehaktballetjes uit de pan en bak de champignons met de prei, knoflook en lente-ui in het overgebleven bakvet. Voeg vervolgens de sojasaus, zoetstof, gemberrasp en het limoensap toe.
Kook ondertussen de noodles 10 minuten in gezouten water. Doe de noodles met het vlees-groentemengsel in een kommetje en strooi de koriander en limoenrasp erover.

Tip: Vanaf fase 2B lekker met sesamzaadjes

 

Voedingswaarde per portie

317 Kcal
34.1 g Eiwitten
10.8 g Koolhydraten
14.3 g Vetten
5.7 g Vezels

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken