Als ik dit van tevoren had geweten, was ik veel eerder gestart

Mijn naam is Michon en dankzij de hulp van Ki-low ben ik 14 kilo afgevallen. In oktober heb ik mijn streefgewicht mogen halen, en sinds die tijd nog steeds op gewicht. De begeleiding van Mari√ętte was heel erg fijn. Met haar programma is het vrij eenvoudig om je doel te behalen. Je kunt heerlijk eten zonder schuldgevoel.

Als ik dat van tevoren had geweten, was ik veel eerder gestart.

Super bedankt Ki-low!!

 

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten