Ki-low Roermond
Gezonder . Blijer . Slanker Gezonder . Blijer . Slanker Gezonder . Blijer . Slanker Gezonder . Blijer . Slanker

Photo Albums

 De meest koolhydraatarme ijsjes
0
By Cynthia
In Nieuws
Posted augustus 9, 2022

De meest koolhydraatarme ijsjes

Wat hebben we toch een heerlijke zomer. Lekker lange warme dagen. Om een beetje verkoeling te zoeken tijdens deze hitte is een heerlijk ijsje wel gepast. Maar wat als je nu aan het afvallen bent. [...]

READ MORE
 “Er is nu minder Sylvia om van te houden”
0
By Cynthia
In Ervaringen
Posted augustus 2, 2022

“Er is nu minder Sylvia om van te houden”

Sylvia die bij ons 18 kilo is afgevallen! Silvia voelde zich niet lekker meer in haar vel en was daarom hulp gaan zoeken en kwam bij ons terecht. Het ging haar goed af en zelfs met vaak dinertjes [...]

READ MORE
 Mini frittata met groene asperges, tomaat en feta
0
By Cynthia
In recepten
Posted juni 13, 2022

Mini frittata met groene asperges, tomaat en feta

Heerlijke muffins geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma Dit heb je nodig: 5 eieren 100 g aspergetips, in kleine stukken gesneden 10 cherrytomaatjes, gehalveerd 100 g [...]

READ MORE
 Ligt jouw ideale gewicht vast in je DNA?
0
By Cynthia
In Nieuws
Posted mei 25, 2022

Ligt jouw ideale gewicht vast in je DNA?

In mijn praktijk zie ik vaak dat mensen een bepaald gewicht willen behalen. Dat ene gewenste cijfer op de weegschaal. Maar is dit wel realistisch en streef je niet een verkeerd doel na? Volgens [...]

READ MORE
 Broodje Hamburger
0
By Cynthia
In recepten
Posted mei 24, 2022

Broodje Hamburger

Fase 1 Dit heb je nodig: 1 PS. food & lifestyle meerzaden bolletje 40-50 g rundertartaar 75 g gemengde sla 1 tomaat, in schijfjes ¼ rode ui, in ringen ¼ komkommer, in schijfjes Handje rucola [...]

READ MORE
 Linzensalade met rode biet en peer
0
By Cynthia
In recepten
Posted april 25, 2022

Linzensalade met rode biet en peer

Het warmere weer is aangebroken en dat betekent ook dat we over het algemeen meer salades eten. Tijd voor een lekkere vegetarische salade. Dit recept is geschikt vanaf Fase 2C van het PS. food [...]

READ MORE
 Starten was de beste keuze die ik gemaakt heb
0
By Cynthia
In Ervaringen
Posted februari 28, 2022

Starten was de beste keuze die ik gemaakt heb

“4 januari startte ik met het PS. food & lifestyle programma, het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb! Ik merkte binnen 2-3 weken al verschil in hoe ik mij voelde en hoeveel [...]

READ MORE
 Heb jij een te hoog visceraal vet?
0
By Cynthia
In Nieuws
Posted februari 13, 2022

Heb jij een te hoog visceraal vet?

“Visceraa wat? Daar heb ik nog nooit over gehoord”. Dit horen wij geregeld als wij onze intakegesprekken met nieuwe cliënten hebben. Visceraal vet wordt vaak onterecht met lichaamsvet [...]

READ MORE
 Risotto met gebakken zalm en groene asperges
0
By Cynthia
In recepten
Posted februari 2, 2022

Risotto met gebakken zalm en groene asperges

Dit heb je nodig: 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon (NIEUW) 50 g groene asperge 150 g champignons in stukjes 40 – 50 g  zalmfilet ¼ [...]

READ MORE
 Zo eet je meer peulvruchten
0
By Cynthia
In Nieuws
Posted januari 30, 2022

Zo eet je meer peulvruchten

Peulvruchten zijn over het algemeen niet heel populair. Toch is dit onterecht want naast dat ze heel gezond zijn, zijn ze ook erg lekker. Waarom zou je peulvruchten eten? Ik hoor je nu denken, [...]

READ MORE
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
page 1 of 22
Volg ons ook op
  • Home
  • Over mij
  • Het Afslankprogramma
  • Recepten
  • Ervaringen
  • Blog
  • Contact
  • Privacy Statement
Ontwikkeling VGWdesign © 2022 Webdesign
Ki-low Roermond Ki-low Roermond
  • Home
  • Over mij
  • Het Afslankprogramma
  • Recepten
  • Ervaringen
  • Blog
  • Contact
  • Privacy Statement

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten